Cupa Challenge (f): CSM București va disputa finala în sala Dinamo

roxana bacsis georgiana fales volei
roxana bacsis georgiana fales volei
Georgiana Fales si Roxana Bacsis se bucura dupa calificarea in finala Cupei Challenge

Calificarea formației CSM București în finala Cupei Challenge la volei feminin a adus cu ea nu doar o bucurie imensă ci și o groază de probleme. Căci a fost nevoie să se găsească o sală în care să se dispute meciul de acasă.

Finala Cupei Challenge la volei feminin dintre CSM București și formația turcă Trabzon Idman Ocagi își va disputa prima manșă la București, pe 30 martie. Azi a fost ziua limită până la care organizatorii acestui meci trebuiau să anunțe gazda partidei. Ei bine, acest meci va avea loc în sala Dinamo, dar care acum nu are avize ISU pentru spectatori.

Numai că organizatorii au primit asigurări din partea celor de la Dinamo că meciul se va putea disputa cu spectatori în tribună, acea perdea de apă de pe unul dintre pereți cerută de ISU fiind aproape gata și urmând să fie pusă în funcțiune în următoarele zile. Iar apoi ar fi destul timp pentru obținerea avizelor. Cel puțin așa se speră.

Cea de-a doua variantă pentru această întâlnire era Sala Polivalentă, însă aceasta era ocupată cu meciul din Liga Campionilor al handbalistelor, iar apoi cu un concurs de dans.

Returul dintre CSM București și Trabzon Idman Ocagi va avea loc pe 3 aprilie, în Turcia.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns