Cupa Challenge (f): CSM București va juca finala în sala Elite&Performance Sport din Sun Plaza!

csm bucuresti sala elite finala
csm bucuresti sala elite finala
Sala Elite e locul unde CSM a castigat toate meciurile disputate in cupele europene

Modificare de ultimă oră referitoare la locul disputării finalei Cupei Challenge de către CSM București!

După ce inițial a fost anunțată la Confederația Europeană de Volei sala Dinamo ca gazdă a meciului tur dintre CSM București și formația turcă Trabzon Idman Ocagi, din prima manșă a finalei Cupei Challenge, iată că lucrurile s-au schimbat.

Cei de la CEV au trimis pe adresa clubului bucureștean acceptul ca partida programată miercuri, 30 martie, să aibă loc în sala tradițională a bucureștencelor, Elite&Performance Sport, din Sun Plaza!

Meciul cu turcoaicele va avea loc de la ora 18.00, în ziua de 30 martie. Iar clubul bucureștean anunță că, dat fiind numărul mic de locuri în tribune, va amenaja un loc special în zona restaurantelor din Mall-ul Sun Plaza, acolo unde fanii care nu vor putea intra în sală vor putea urmări meciul pe un ecran uriaș.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Cupa Challenge (f): CSM București va juca finala în sala Elite&Performance Sport din Sun Plaza!

Lasă un răspuns