Cupa Challenge (f): CSM București, victorie dramatică în șaisprezecimile de finală

csm bucuresti volei feminin challenge cup
csm bucuresti volei feminin challenge cup
Fetele de la CSM Bucuresti se bucura dupa o noua victorie

CSM București a obținut o victorie excepțională prin dramatism și modul de joc în prima manșă a șaisprezecimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

În primul tur al 16-imilor Cupei Challenge la volei feminin, CSM București a reușit să revină de la 0-2 la seturi și să câștige cu scorul de 3-2 (25-27, 23-25, 25-23, 25-18, 15-7) în fața formației cehe Kralovo Pole Brno.

După această victorie dramatică, româncele vor încerca să-și apere acest avantaj în returul de săptămâna viitoare, din Cehia. Meciul va avea loc la Brno, în data de 15 decembrie.Tot azi, în Cupa Challenge, CSM Târgoviște a pierdut cu scorul de 3-1 în deplasare, la Trabzon.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Cupa Challenge (f): CSM București, victorie dramatică în șaisprezecimile de finală

Lasă un răspuns