Cupa Challenge (f): CSM Târgoviște joacă miercuri pentru calificarea în optimile de finală

csm targovste volei cupe europene
csm targovste volei cupe europene
CSM Targoviste

CSM Târgoviște revine miercuri pe propriul teren pentru a juca pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

De la ora 18.00, miercuri, în propria sală, CSM Târgoviște va încerca să câștige setul de aur în fața turcoaicelor de la Idman Ocagi Trabzon și să se califice în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin. În meciul tur, disputat săptămâna trecută, turcoaicele s-au impus cu scorul de 3-1.

Interesant e că Trabzon a ajuns în Cupa Challenge după ce a câștigat Cupa Balcanică, în septembrie, atunci când au învins în primul meci al turneului final pe Medicina Târgu Mureș.

În optimile de finală, Târgoviște ar urma să joace contra învingătoarei dublei manșe dintre formația elvețiană VFM Franches-Montagnes și echipa belgiană Hermes Oostende. Cum în prima manșă elvețiencele au învins în deplasare cu 3-0, e de așteptat ca ele să se califice mai departe.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns