Cupa Challenge (f): CSM Târgoviște s-a calificat fără probleme în optimi

csm targoviste volei

CSM Târgoviște s-a calificat fără mari emoții în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.
După ce învinseseră în tur, în deplasare, cu scorul de 3-1, pe Levski Sofia, jucătoarele de la CSM Târgoviște s-a impus și în propria sală, dar mai clar, cu 3-0 ( 25-23, 25-16, 25-22).

În optimile de finală, târgoviștencele vor juca împotriva formației Olympiacos Pireu.

Tot azi, Știința Bacău a obținut o calificare extraordinară în optimile de finală ale aceleiași competiții. Detalii puteți citi AICI.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns