Cupa Challenge (f): Imagini de la festivitatea de premiere, cu CSM București primind trofeul! (VIDEO)

csm bucuresti cupa challenge volei
csm bucuresti cupa challenge volei
Festivitatea de premiere, cu CSM Bucuresti primind trofeul!

Campioanele Cupei Challenge, ediția 2015/ 2016, jucătoarele formației CSM București, s-au simțit perfect la festivitatea de premiere, chiar dacă aceasta nu a avut loc în propria sală, ci la Trabzon, în Turcia.

Învingătoare cu 3-1 și în meciul retur al finalei, CSM București a adus prima cupă continentală voleiului feminin românesc. Așa că și bucuria a fost pe măsură.

Vedeți mai jos o înregistrare video cu festivitatea de premiere a celor două formații. AICI vedeți și fotografi cu campioanele.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns