Cupa Challenge (f): Știința Bacău a învins în Elveția, în turul optimilor

Stiinta bacau volei bucurie

Știința Bacău a mai făcut o minune. S-a impus în deplasare, pe terenul liderului campionatului elvețian, Pfeffingen, în manșa tur a optimilor Cupei Challenge la volei feminin. Returul va avea loc pe 7 februarie, la Bacău.
Băcăuancele s-au impus la Pfeffingen, în Elveția, cu scorul de 3-2 (25-22, 16-25, 15-25, 25-21, 15-11), după 113 minute de joc.

Partida retur va avea loc în 7 februarie, la Bacău.

Tot în Cupa Challenge va juca și CSM Târgoviște, contra formației Olimpyacos Pireu. Meciul va începe la ora 19.00.

Învingătoarea acestei duble manșe va juca în sferturi contra câștigătoarei meciurilor dintre Știința Bacău și Pfeffingen.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns