Cupa Challenge (f): Știința Bacău și CSM București debutează în noua ediție

csm bucuresti echipa volei feminin
csm bucuresti echipa volei feminin
CSM Bucuresti pentru sezonul 2016/ 2017

Ambele echipe din Cupa Challenge la volei feminin. Știința Bacău și CSM București, vor debuta miercuri în noua ediție a competiției.

Deținătoarea trofeului, CSM București, are o sarcină dificilă în Grecia, acolo unde, de la ora 19.00, va juca împotriva celor de la Olympiakos. O adversară pe care CSM – într-o formulă total schimbată față de acest an – a eliminat-o anul trecut, după setul de aur, în optimile de finală ale competiției. Acum, cele două formații se vor întâlni în faza 16-imilor. Partida va putea fi urmărită pe Laola1.tv.

Tot în Challenge Cup va juca, miercuri, și Știința Bacău. Moldovencele vor juca în propria sală, de la ora 17.00, contra formației turce Bursa BBK, semifinalistă a competiției anul trecut când a fost eliminată de CSM București.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns