Cupa Challenge (f): Știința Bacău și CSM Târgoviște joacă marți retururile 16-imilor de finală

csm targoviste volei

Ambele echipe românești aflate în 16-imile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin joacă marți retururile.
CSM Târgoviște va juca de la ora 18.00, în propria sală, împotriva formației Levski Sofia. Învingătoare în tur cu 3-1, jucătoarele din Târgoviște au nevoie de două seturi pentru a-și asigura calificarea în optimi, acolo unde vor juca, probabil, împotriva formației Olympiakos Pireu.

Tot cu 3-1 s-a impus în tur și Știința Bacău, dar sarcina fetelor antrenate de Florin Grapă este mai dificilă, căci au de disputat returul cu Azerrail Baku în Azerbaidjan. Ca și în primul caz, două seturi le duc pe băcăuance în optimi, acolo unde vor juca, probabil, cu Mladost Zagreb. O victorie cu 3-0 sau 3-1 a azerelor va duce meciul în setul de aur, unde se poate întâmpla orice. Partida va începe la ora 18.00, ora locală, adică 16.00, ora României.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns