Cupa Challenge (m): Arcada Galați joacă miercuri acasă, în optimi

arcada galati volei cupa challenge
arcada galati volei cupa challenge
Jucatorii de la Arcada Galati la blocaj

Arcada Galați revine în cupele europene miercuri, atunci când e programată manșa tur a optimilor de finală ale Cupei Challenge la volei masculin.

În optimile de finală ale Cupei Challenge la volei masculin, Arcada Galați va juca miercuri, de la ora 18.00, contra formației franceze Asul Lyon Metropole. Partida va avea loc la Galați, acolo unde gazdele sunt neînvinse în actuala ediție a cupelor europene. Și, de fapt, în toată istoria lor europeană, acesta fiind primul an în care echipa participă la o competiție continentată.

Arcada și-a făcut ”încălzirea” pentru acest meci în Cupa Românei, acolo unde a eliminat printr-o dublă victorie pe Tricolorul Ploiești înainte de a se califica în sferturile de finală.

Returul va avea loc miercurea viitoare, în Franța.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns