Cupa Challenge (m): Arcada Galați joacă miercuri pentru calificarea în optimi

arcada galati volei cupa challenge
arcada galati volei cupa challenge
Jucatorii de la Arcada Galati la blocaj

Pentru Arcada Galați a venit ziua decisivă. Miercuri, gălățenii vor juca pentru calificarea în optimile de finală ale primei cupe europene din istoria clubului.

Învingători cu 3-1 în meciul tur, disputat la Galați, românii vor juca miercuri, de la ora 19.00 (ora României) partida retur în Cehia, contra formației Cez Karlovarsko. Meciul va avea loc în orașul Karlovy Vary, cunoscut mai mult pentru festivalul de film decât pentru sport.

Pentru gălățeni, aceasta e prima participare într-o cupă europeană. În cazul calificării, ei vor juca în optimi contra învingătoarei meciului dintre echipa franceză Metropole Asul Lyon și formația finlandeză Loimu Raisio. În tur, francezii s-au impus cu scorul de 3-0.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns