Cupa Challenge (m): Arcada Galați s-a calificat în optimile de finală!

Arcada galati volei cupa challenge
Arcada galati volei cupa challenge
Arcada Galati in sezonul 2015/ 2016

Arcada Galați își continuă cursa spectaculoasă din Cupa Challenge la volei masculin!

Pentru Arcada Galați sezonul 2015/ 2016 al cupelor europene va fi cu siguranță unul de neuitat. Nu doar pentru că reprezintă debutul formației în competițiile continentale, dar iată că echipa de la malul Dunării s-a calificat în optimile de finală!

În manșa retur a șaisprezecimilor de finală, Arcada Galați a fost învinsă cu scorul de 3-2 (25-13, 21-25, 23-25, 25-14, 15-12) în deplasare de echipa cehă CEV Karlovarsko. Numai că victoria din tur, obținută cu 3-1, la Galați, e cea care a atârnat decisiv în calificarea echipei noastre în premieră în optimile de finală ale celei de-a treia întreceri continentale destinate echipelor de club!

Cel mai valoros jucător al echipei noastre a fost Provenzano, care a reușit 24 de puncte!

În optimile de finală, Arcada Galați va juca împotriva francezilor de la Metropole ASUL Lyon. Prima manșă va avea loc la Galați, în 20 ianuarie 2016. Returul va avea loc o zi mai târziu.Tot azi, Volei Municipal Zalău a ajuns în sferturile de finală ale Cupei CEV. Ieri, CSM București a reușit să se califice în optimile de finală ale Cupei Challenge.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns