Cupa Challenge (m): Arcada Galați s-a calificat în șaisprezecimile de finală

Arcada galati volei cupa challenge
Arcada galati volei cupa challenge
Arcada Galati in sezonul 2015/ 2016

Arcada Galați a reușit să se califice în șaisprezecimile de finală ale Challenge Cup cu o dublă victorie.

Arcada Galați a reușit să se califice în șaisprezecimile de finală ale Cupei Challenge cu o dublă victorie. Gălățenii au învins azi cu scorul de 3-2 (22-25, 25-21, 25-18, 21-25, 15-9) pe OK Novi Pazar, în deplasarea din Serbia. Învingători în manșa tur cu scorul de 3-1, jucătorii de la Arcada erau deja calificați în faza următoare după câștigarea a două seturi, dar iată că au luptat până la sfârșit și se întorc victorioși în țară.

Tot azi, Volei Municipal Zalău s-a calificat în optimile Cupei CEV.

Cel mai valoros jucător de pe teren a fost Caio Cesar Provenzando de Pra, de la Arcada. El a reușit 24 de puncte. Cel mai bun jucător la blocaj de pe teren a fost un alt jucător de la Galați, Nemanja Radovic, cu 9 reușite.În faza următoare, Arcada va juca împotriva cehilor de la Cez Karlovarsko, învinsă de Perugia în șaisprezecimile Cupei CEV. Prima manșă va avea loc la Galați, în data de 1 decembrie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Cupa Challenge (m): Arcada Galați s-a calificat în șaisprezecimile de finală

Lasă un răspuns