Cupa Challenge (m): Arcada Galați, victorie la debutul în cupele europene

arcada galati volei cupa challenge

arcada galati volei cupa challenge
Arcada Galati la finalul meciului cin Cupa Challenge (foto: digisport)
Arcada Galați a debutat cu dreptul în cupele europene. Aflați la prima participare din istorie într-o competiție continentală, gălățenii s-au apropiat de calificarea în șaisprezecimile de finală ale Challenge Cup la volei masculin.

În manșa tur al turului secund al Cupei Challenge la volei masculin, Arcada Galați a câștigat în propria sală, cu scorul de 3-1 (25-14, 22-25, 25-15, 25-14) formația sârbă OK Novi Pazar.

Returul e programat pe 18 noiembrie, în Serbia. Învingătoarea se va califica în șaisprezecimile de finală ale Cupei Challenge.
Tot azi, în Challenge Cup, dar la feminin, CSM București nu a avut probleme în a se impune în prima manșă a turului secund.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns