Cupa Challenge (m): Steaua joacă joi, acasă, cu Benfica în optimi

steaua volei echipa masculin 2017 2018

Steaua București dispută joi, de la ora 18.00, meciul tur din optimile de finală ale Challenge Cup.
Adversara liderului Diviziei A1 la volei masculin va fi echipa portugheză Benfica Lisabona, cea care în prima fază a eliminat pe Volei Municipal Zalău după o dublă victorie (3-1 în Portugalia și 3-2 în România).

Meciul va avea loc în sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazul”, din București, și va începe la ora 18.00.

Steaua a rămas singura reprezentantă a României în Cupa Challenge, după ce Tricolorul Ploiești și Volei Municipal Zalău au fost eliminate în faza calificărilor.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns