Cupa Challenge (m): Tricolorul Ploiești și Volei Municipal Zalău, eliminate în 16-imile de finală

volei zalau cupa challenge
volei zalau cupa challenge
Volei Municipal Zalau a parasit Europa dupa primul meci

Zi tristă pentru voleiul masculin românesc. Ambele reprezentante ale țării noastre în Cupa Challenge au fost eliminate în 16-imile de finală după ”setul de aur”.

Volei Municipal Zalău, învingătoare cu 3-0 în meciul tur, a pierdut calificarea în Bosnia, acolo unde MOK Jedinstvo Brcko s-a impus cu 3-0 (25-16, 25-18, 25-23) şi ”set de aur” în manşa retur din 16-imile Challenge Cup.  Actul decisiv, denumit ”setul de aur”, a fost adjudecat de gazde cu 15-8, acestea calificându-se în optimi.
Nici Tricolorul Ploiești nu a avut mai mult noroc, deși a jucat returul pe propriul teren. Ploieștenii, învinși cu 3-1 în prima manșă de formația portugheză Fonte Azores, a câștigat returul cu același scor. În această după-amiază, românii s-au impus cu 3-1 (25-22, 25-22, 23-25, 25-13), trimițând meciul în ”setul de aur”. Din păcate, în acest ultim act norocul și-a întors fața către portughezi, care s-au impus cu 15-12, calificându-se în optimile de finală.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns