Cupa Challenge (m): Volei Municipal Zalău începe azi aventura europeană

volei municipal zalau cupa challenge
volei municipal zalau cupa challenge
Volei Municipal Zalău, inaintea startului in Challenge Cup

Volei Municipal Zalău debutează azi în Cupa Challenge la volei masculin.

De la ora 18.00, în propria sală, Volei Municipal Zalău va juca în 16-imile de finală ale Cupei Challenge la volei masculin, contra formaţiei bosniace Mok Jedintsvo Brcko. Returul va avea loc pe 21 decembrie.

Tot în 16-imile de finală ale competiţiei va juca şi Tricolorul Ploieşti. Această formaţie va juca însă abia pe 14 decembrie partida tur. Meciul va avea loc în Portugalia, contra celor de la Fonte Bastardo Azores. Returul va avea loc pe 21 decembrie, la Ploieşti.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns