Cupa Challenge (m): Volei Municipal Zalău s-a calificat în optimi. SCM U Craiova a fost eliminată

Ridicatorul formatiei Volei Municipal Zalău, Cristian Bartha, intr-o combinatie cu un coechipier in timpul meciului retur din 16-imile Cupei Challenge

O veste bună și una rea din Cupa Challenge la volei masculin.
Volei Municipal Zalău s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei masculin, după ce a învins cu scorul de  3-0 (25-20, 25-20, 25-19) formația daneză Gentofte Volley, în manşa retur din faza 16-imilor. În tur, românii fuseseră învinși cu scorul de 3-2.

În optimile de finală, zălăuanii vor juca împotriva formaţiei cehe Karlovarsko Karlovy Vary, care a trecut cu 3-1 şi 3-0 de Stroitel Minsk.

Ridicatorul formatiei Volei Municipal Zalău, Cristian Bartha, intr-o combinatie cu un coechipier in timpul meciului retur din 16-imile Cupei Challenge
Volei Municipal Zalau s-a calificat in optimile de finală ale Cupei Challenge (foto: CEV)

Din păcate, SCM U Craiova a fost eliminată de cehii de la Kladno Vollejbal, care s-au impus în retur cu 3-0 (25-17, 25-23, 25-15), după ce în tur se impuseseră cu 3-2 la Craiova.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:   Divizia A1 (m): Etapa a patra începe joi, cu Volei Municipal Zalău - VCM Piatra Neamț

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns