Cupa Challenge (m): Volei Municipal Zalău și SCM U Craiova atacă miercuri calificarea în optimi

Un jucător de la Volei Municipal Zalău atacă în meciul cu fotmatia daneză Gentofte, din prima mansă a 16-imilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin

Ambele echipe românești din Cupa Challenge la volei masculin, Volei Municipal Zalău și SCM U Craiova, vor juca miercuri și vor încerca să răstoarne înfrângerile cu 3-2 suferite în tur.
Zălăuanii vor evolua pe propriul teren, de la ora 18.00, împotriva danezilor de la Gentofte Volley. Înfrângerea cu 3-2 din tur deschide porțile calificării fără emoții dacă în această după-amiază zălăuanii vor învinge cu 3-0 sau cu 3-1. Un succes cu 3-2 ar duce meciul în ”setul de aur”.

În cazul calificării în optimi, Zalăul ar urma să joace cu învingătoarea dublei manșe dintre Stroitel Minsk și VK Cez Karlovarsko. În tur, cehii s-au impus acasă cu 3-1.

Un jucător de la Volei Municipal Zalău atacă în meciul cu fotmatia daneză Gentofte, din prima mansă a 16-imilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin
Volei Municipal Zalău a fost învinsă cu 3-2 de Gentofte Volley in prima mansă a 16-imilor Cupei Challenge la volei masculin (FOTO: CEV)

SCM U Craiova are o sarcină mai dificilă în returul 16-imilor Cupei Challenge. Învinși acasă cu scorul de 3-2 de Volejbal Kladno, oltenii au nevoie de o victorie pentru a rămâne în viață în această competiție sau de a ajunge măcar în ”setul de aur”. Partida va începe la ora 20.00, ora României.

În optimi, Craiova ar putea juca împotriva portughezilor de la Sporting Lisabona.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.

Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns