Cupa Challenge (m): Volei Municipal Zalău, victorie clară în 16-imi

volei municipal zalau volei echipa
volei municipal zalau volei echipa
Echipa Volei Municipal Zalau pentru sezonul 2016/ 2017

Volei Municipal Zalău nu a avut nici o problemă în a se impune în prima manșă a 16-imilor Cupei Challenge la volei masculin.

Zălăuanii au avut nevoie de doar 63 de minute pentru a se impue cu scorul de 3-0 (25-10, 25-21, 25-12) ân fața formației bosniace MOK Jedinstvo Brcko. Partida a contat pentru prima manșă a 16-imilor Cupei CHallenge la volei masculin.
Partida retur este programată în Bosnia, în 21 decembrie, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în optimile de finală ale Challenge Cup. În această fază a competiţiei, adversară va fi câştigătoarea din confruntarea dintre Studenti Tirana (Albania) şi Bankasi Ankara (Turcia). Meciurile sunt programate în luna ianuarie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns