Cupa Challenge(m): Tricolorul Ploieşti, învinsă în Portugalia

tricolorul ploiesti volei masculin echipa
Tricolorul Ploiesti

Tricolorul Ploieşti a debutat cu stângul în cupele europene.

În prima manşă a 16-imilor Cupei Challenge la volei masculin, Tricolorul Ploieşti a fost învinsă, în deplasare, de campioana Portugaliei, Fonte Bastardo Azores. Lusitanii s-au impus cu scorul de 3-1 (24-26, 25-13, 25-22, 26-24), după 118 minute de joc.

Returul va avea loc la Ploieşti, în 21 decembrie. Câştigătoarea dublei manşe va juca în optimile de finală contra turcilor de la Galatasaray Istanbul.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns