Cupa României (f): Agroland Timișoara și ”U” Cluj s-au calificat în sferturi

Meciurile disputate miercuri în prima fază a Cupei României la volei feminin s-au încheiat cu rezultate interesante. 
La București, Agroland Timișoara a învins cu scorul de 3-0 (25-19, 25-20, 25-20) pe Dinamo. Astfel, timișorencele au obținut a doua victorie în patru zile în fața dinamovistelor, de fiecare dată în sala din Șos. Ștefan cel Mare. Nou promovate în acest an pe prima scenă, fetele de la Agro sunt o revelație până acum, așa cum era, de altfel, de așteptat. În sferturile de finală, timișorencele vor juca împotriva formației CSM București.

În cel de-al doilea meci al zilei, ”U” Cluj a dispus cu scorul de 3-1 (25-14, 25-15, 24-26, 25-14) de Penicilina Iași. În sferturile de finală ale competiției, clujencele vor juca împotriva formației Știința Bacău.
Celelalte două sferturi de finală vor fi: CSM Lugoj – CSM Târgoviște și Alba Blaj – Medicina Târgu Mureș. Partidele se vor disputat tur – retur, prima manșă în 29 noiembrie, iar a doua în 17 ianuarie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns