Cupa României (f): Alba Blaj a cucerit trofeul, reușind eventul in sezonul 2016/ 2017

cupa romaniei volei feminin alba blaj
cupa romaniei volei feminin alba blaj
Alba Blaj

Alba Blaj a cucerit și al doilea trofeu din acest an: Cupa României la volei feminin.

În finala Cupei României la volei feminin, Alba Blaj a învins cu scorul de 3-0 (25-14, 25-17, 25-19) pe Știința Bacău și a intrat în posesia trofeului. Partida a avut loc la Piatra Neamț.

Alba Blaj este, de asemenea, câștigătoarea campionatului.

În semifinale, CS Volei Alba Blaj a eliminat pe CSM Bucureşti (3-0 şi 3-1), iar Ştiinţa Bacău a trecut de CSM Târgovişte (3-1 şi 3-2).


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns