Cupa României (f): Alba Blaj e ca și calificată în semifinale. Returul are loc joi

alba blaj bucurie liga campionilor
Adina Salaoru si Ioana Nemtanu, cu tricolorul in Franta

Alba Blaj a câștigat fără probleme prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României la volei feminin.

Alba Blaj a învins cu scorul de 3-0 (25-14, 25-11, 25-11) pe CSM Lugoj în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României la volei feminin. Joi, tot la Blaj, de la ora 18.00, are loc returul, dar rezultatul e greu de crezut că va fi altul, așa că echipa campioană pare a fi prima califiată în semifinale, care se vor disputa ca un Final Four.

În mod normal, dubla manșă ar fi trebuit să se dispute în zilele de 17 februarie și 9 martie, însă cum cele două formații au fost de acord că devanseze meciurile, atunci partidele au avut loc acum.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Cupa României (f): Alba Blaj e ca și calificată în semifinale. Returul are loc joi

Lasă un răspuns