Cupa României (f): Alba Blaj și CSM Târgoviște sunt cu un pas în semifinale

csm targoviste volei echipa

S-au disputat două meciuri din prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României la volei feminin. Favoritele s-au impus fără probleme.
La Blaj, campioana Alba a învins cu scorul de 3-0 pe Medicina Târgu Mureș. Meciul a contat pentru retur și ar fi trebuit să se joace la Târgu Mureș, dar cele două formații s-au înțeles să dispute ambele partide la Blaj. Al doilea meci, care e, de fapt, turul, va avea loc miercuri și e greu de crezut că gazdele vor avea probleme în a obține calificarea în Final Four.

Al doilea meci al zilei s-a disputat la Lugoj, acolo unde CSM Târgoviște a câștigat cu scorul de 3-0. Returul acestei confruntări va avea loc în luna ianuarie 2018.

Miercuri au loc alte partide. Cea de la Timișoara va fi transmisă pe pagina de Facebook a clubului Agroland.


Cupa României (f): Programul sferturilor de finală

Tur

Miercuri, 28 noiembrie

CSM Lugoj – CSM Târgoviște 0-3 (22-25, 21-25, 18-25)

Joi, 29 noiembrie

Ora 16.00: Alba Blaj – Medicina Târgu Mureș

Ora 17.00: Știința Bacău – ”U” Cluj

Ora 19.30: Agroland Timișoara – CSM București – partidă transmisă în direct pe Facebook, AICI

Retur

Marți, 27 noiembrie

Medicina Târgu Mureș – Alba Blaj 0-3 (15-25, 11-25, 19-25) – s-a jucat la Blaj

Joi, 30 noiembrie

Ora 15.30: ”U” Cluj – Știința Bacău (se joacă la Bacău)

17 ianuarie 2018

CSM Târgoviște – CSS Lugoj

CITEȘTE ȘI:   Campionatul Mondial feminin de volei: Serbia a învins Brazilia și e sigură de calificarea în faza a doua. Olanda, a doua calificată. Programul meciurilor de marți

CSM București – Agroland TimișoaraAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns