Cupa României (f): CSM București, a doua calificată în Final Four

colei feminin csm bucuresti calificare
colei feminin csm bucuresti calificare
CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four al Cupei Romaniei

CSM București s-a calificat azi în Final Four-ul Cupei României la volei feminin.

În manșa a doua a sferturilor de finală ale Cupei României la volei feminin, CSM București a învins cu scorul de 3-0 (25-13, 25-18, 25-17) pe Universitatea Cluj. Cum în prima manșă victoria revenise tot bucureștencelor, care s-au impus cu același scor, CSM s-a calificat în semifinale, care se vor disputa sub forma unui turneu Final Four, în perioada 11-13 aprilie. Sper că într-un oraș, nu într-o stațiune izolată în munți, ca la ediția trecută.

CSM București e a doua echipă calificată în Final Four, după ce Alba Blaj a reușit acest lucru ieri. Celelalte două semifinaliste vor fi stabilite în urma dublelor CSM Târgoviște – Dinamo București și Știința Bacău – Medicina Târgu Mureș. Acestea vor avea loc la 17 februarie și 9 martie, conform programării inițiale.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns