Cupa României (f): CSM Bucureşti debutează în noul echipament, în sferturile de finală

csm bucuresti echipament volei tigroaice
csm bucuresti echipament volei tigroaice
Fetele de la CSM Bucuresti vor fi tigroaice si din punctul de vedere al echipamentului

CSM Bucureşti şi Universitatea Cluj vor juca azi, joi, în prima manşă a Cupei României la volei feminin.

În sala Elite Performance & Sport din incinta spațiului comercial Sun Plaza din capitală, CSM Bucureşti, va juca azi , de la ora 18.00, contra Universităţii Cluj, în prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei României la volei feminin. returul va ava loc vineri, în aceeaşi sală, de la ora 12.00.

Bucureştencele îşi vor prezenta cu acest prilej şi noul echipament. Cum sunt poreclite „trigroaicele”, ele vor avea un echipament care chiar asta sugerează şi îmi pare foarte bine să văd că un club s-a gândit la aşa ceva, pentru că este un bun instrument de imagine.

Azi se joacă şi returul unui alt sfert de finală al Cupei României: Alba Blaj – CSM Lugoj

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns