Cupa României (f): CSM București e la două seturi de Final Four. Returul e vineri

csm bucuresti volei feminin tricou
csm bucuresti volei feminin tricou
CSM Bucuresti a jucat in noile tricouri, pe care le-a lansat la deschiderea noului magazin Decathlon din Bucuresti

CSM București a câștigat fără prea mari probleme meciul tur din sferturile Cupei României la volei feminin, contra Universității Cluj.

CSM București s-a impus cu scorul de 3-0 (25-20, 25-21, 25-12) pe Universitatea Cluj în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României la volei feminin. A fost primul meci în care ”tigroaicele” au evoluat în noul echipament, în care au arătat foarte bine.

Partida s-a disputat la București, deși conform țintarului ar fi trebuit să se dispute la Cluj. Dar, cum echipele s-au înțeles să joace ambele manșe la București, mâine, vineri, vom avea un al doilea meci în Capitală. Așadar, returul va avea loc la sala Elite, din complexul Sun Plaza, cu începere de la ora 12.00. O oră nefericit aleasă din punctul de vedere al spectatorilor, dar probabil că a fost stabilită și pentru ca echipa clujeană să prindă un mijloc de locomoție spre casă.

Învingătoarea acestei duble manșe se va califica la Final Four, care va avea loc în perioada 11-13 aprilie. Prima calificată este Alba Blaj.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Cupa României (f): CSM București e la două seturi de Final Four. Returul e vineri

Lasă un răspuns