Cupa României (f): CSM Târgoviște a câștigat trofeul

csm targoviste volei feminin echipa
csm targoviste volei feminin echipa
CSM Targoviste

CSM Târgoviște e noua deținătoare a Cupei României la volei feminin.

La Piatra Neamț s-a disputat finala Cupei României la volei feminin. CSM Târgoviște a câștigat cu scorul de 3-0 (25-20, 26-24, 25-23) în fața formației CSM București.

Cele două formații se vor reîntâlni peste câteva zile, la București, în două meciuri ce pot fi decisive pentru stabilirea finalistei Diviziei A1. Acum, scorul general în semifinala play-off-ului este 1-1.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Cupa României (f): CSM Târgoviște a câștigat trofeul

Lasă un răspuns