Cupa României (f): Dinamo s-a calificat în sferturile de finală

dinamo volei bucurie foto dumitru constantin
dinamo volei bucurie foto dumitru constantin
Bucuria dinamovistelor (foto: dumitruconstantin.com)

Dinamo s-a calificat azi în sferturile de finală ale Cupei României la volei feminin.

În această după.amiază, Dinamo a învins cu scorul de 3-0 (19-25, 11-25, 18-25), în deplasare, pe CSM Lugoj, luându-şi astfel revanşa pentru înfrângerea cu 3-2 suferită ieri, în etapa a cincea a Diviziei A1.

Prin victoria de azi, Dinamo s-a califica în sferturile de finală, completând astfel tabloul acestei faze. Următoarea adversară a dinamovistelor va fi CSM Bucureşti, partidele umând a se disputa tur-retur, în 16 şi 23 noiembrie.

Celelalte trei meciuri din sferturile de finală vor fi CSM Piteşti – Alba Blaj, CSM Târgovişte – Unic Piatra Neamţ şi Ştiinţa Bacău – Penicilina Iaşi.

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns