Cupa României (f): Dinamo s-a calificat în sferturile de finală

volei feminin dinamo cupa romaniei
volei feminin dinamo cupa romaniei
Fetele de la Dinamo au stat doar 45 de minute pe teren (foto: CSDinamo.eu)

Dinamo nu a avut nici o problemă pentru a se califica în sferturile de finală ale Cupei României la volei feminin.

În meci retur al primului tur al Cupei României la volei feminin, Dinamo a învins, la Bucureşti, cu scorul de 3-0 (25-5, 25-3, 25-7) pe Unic Piatra Neamţ. Meciul a durat doar 45 de minute. Învingătoare şi în tur cu 3-0, dinamovistele s-au calificat în sferturile de finală.

AICI vedeţi celelalte trei meciuri care se vor juca în sferturile de finală ale Cupei României la volei feminin.Urmîtoarea adversară a bucureştencelor va fi CSM Târgovişte. Prima manşă va avea loc la Târgovişte, în ziua de 17 februarie 2016, iar returul la Bucureşti, în ziua de 9 martie 2016.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns