Cupa României (f): Fără surprize în semifinale. CSM București și Alba Blaj joacă finala sâmbătă. Iată de la ce oră

alba blaj csm bucuresti

Final Four-ul Cupei României nu a oferit nici o surpriză în prima zi. Finala va fi disputată între cele mai valoroase echipe ale acestui sezon: noua campioană, CSM București, și reprezentanta României în Final Four-ul Ligii Campionilor, Volei Alba Blaj.
În semifinale, CSM București a învins cu scorul de 3-0 formația gazdă a turneului, Știința Bacău. Cea mai eficientă jucătoare a ”tigroaicelor” a fost Ioana Baciu, care a reușit 26 de puncte.

Volei Alba Blaj a ajuns în finală după ce a trecut cu scorul de 3-1 de CSM Târgoviște. Clejer (23 de puncte) și Crncevic (19) au fost cele mai bune realizatoare ale deținătoarei trofeului. De la adversare s-a remarcat Collar, care a reușit 31 de puncte.

Finala dintre CSM București și Volei Alba Blaj va avea loc sâmbătă, de la ora 14.30, și va fi transmisă în direct de DigiSport.Final Four Cupa României (f)

Vineri, 27 aprilie

Știința Bacău – CSM București 0-3 (18-25, 20-25, 26-28)

Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște 3-1 (15-25, 25-20, 25-20, 25-17)

Sâmbătă, 28 aprilie

14.30 CSM București – Volei Alba Blaj

Toate meciurile vor fi televizate în direct pe DigiSport.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns