Cupa României (f): Joi încep meciurile turneului organizat la Cluj

Volei Alba Blaj a câștigat Cupa României la volei feminin

De joi până duminică, la Cluj-Napoca se dispută turneul Cupei României la volei feminin.
Vor participa doar 11 echipe, CS Medgidia fiind nevoită să absenteze din cauza cazurilor de Covid din lot.

Joi se dispută meciurile din primul tur, vineri cele din sferturile de finală, sâmbătă semifinalele și duminică finala. Primele două fazesunt transmise integral pe pagina de Facebook a FederațieiRomâne de Volei. Semifinalele vor fi în direct la TVR 3 și, respectiv, la TVR Cluj, iar finala de duminică va putea fi văzută pe TVR 3.

Deținătoarea trofeului este Volei Alba Blaj, care în finala ediției 2018/ 2019 a învins cu scorul de 3-1 pe CSM Târgoviște. Ediția 2019/ 2020 nu s-a disputat din cauza pandemiei de coronavirus.

Competiția similară masculină a avut loc în urmă cu trei săptămâni, tot în sistem turneu și tot la Cluj-Napoca. Ea s-a încheiat cu victoria formației Dinamo, învingătoare cu scorul de 3-1 în fața echipei SCM U Craiova.
Cupa României (f): Programul ediției 2020/ 2021

Faza I

Joi, 18 februarie

11.00 Rapid – CSO Voluntari 2005

14.00 CSU Belor Galați – CS „U” NTT Data Cluj

18.00 FC Argeș – CSM Lugoj

CSU Medicina Târgu Mureș este direct calificată în Faza a II-a după ce formația CS Medgidia s-a declarat nevoită să declare forfait din cauza cazurilor de coronavirus din lot.

Toate meciurile vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a FRV: https://www.facebook.com/frvolei

Faza a II-a

Vineri, 19 februarie:

11.00 Rapid/ Voluntari – Știința Bacău

14.00 CSM Târgoviște – Belor Galați/ ”U” Cluj

17.00 CSU Medicina Târgu Mureș – Volei Alba Blaj

20.00 Dinamo – FC Argeș/ CSM Lugoj

Toate meciurile vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a FRV: https://www.facebook.com/frvolei

Semifinale

Sâmbătă, 20 februarie

14.00 Semifinala 1 – în direct la TVR 3

17.00 Semifinala 2 – în direct la TVR Cluj

Finala

Duminică, 21 februarie:

14.00 Finala – în direct la TVR 3Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns