Cupa României (f): Meciuri tari în semifinalele feminine

alba blaj csm targoviste volei
alba blaj csm targoviste volei
Alba Blaj a învins pe CSM Târgoviște in campionat

Semifinalele Cupei României la volei feminin au fost stabilite azi, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Cercul Naţional Militar din Bucureşti.

Cele două meciuri decise de sorţi sunt foarte interesante, dar nici nu putea fi altfel având în vedere numele echipelor calificate în această fază: Alba Blaj – CSM Târgovişte şi CSM Bucureşti – Medicina Târgu Mureş.

Totuşi, parcă meciul dintre Alba Blaj şi CSM Târgovişte pare a fi puţin mai tare şi mai echilibrat decât cel dintre CSM Bucureşti şi Medicina Târgu Mureş, acolo unde prima echipa parcă are un uşor avantaj. Numai că acest avantaj ar putea fi anulat de oboseala disputării finalei Cupei Challenge, care are returul programat pe 3 aprilie, în Turcia, cu 5 zile înaintea semifinalei de Cupa României.

Semifinalele Cupei României la volei feminin sunt programate în ziua de 8 aprilie, la Piatra Neamţ, oraşul care a câştigat dreptul de a organiza în acest an turneele finale din această competiţie atât la masculin cât şi la feminin.

Semifinalele masculine se vor disputa în aceeaşi sală din Piatra Neamţ pe 9 aprilie, iar finalele vor avea loc în cuplaj, pe 10 aprilie. Repet, o decizie foarte bună, care va ajuta la popularizarea acestui sport.

AICI vedeţi care sunt semifinalele masculine în Cupa României.

 Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns