Cupa României (f): Miercuri se joacă primul meci din sferturile de finală

alba blaj volei feminin liga
alba blaj volei feminin liga
Alba Blaj inaintea celui de-al treilea meci din Liga Campionilor

Nu doar voleiul masculin are miercuri prima acțiune din acest sezon, ci și cel feminin. Și tot în Cupa României.

Miercuri, la Blaj, va avea loc prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României la volei feminin. Formația locală, Alba, campioana en-titre, va juca împotriva formației CSM Lugoj. Partida ar fi trebuit să se joace la Lugoj, dar cele două formații s-au înțeles să joace ambele meciuri la Blaj.

Așadar, joi va avea loc manșa retur a acestui sfert de finală.

Tot joi se dispută și prima manșă în meciul ”U” Cluj – CSM București. Partida are loc la București, pe aceleași considerente economice ca și în cazul celuilalt meci. Returul va avea loc vineri, tot în Capitală.

Celelalte două sferturi de finală, Stiinta Bacău – Medicina Târgu Mureș și CSM Târgoviște – Dinamo vor avea loc conform programării inițiale, turul la 17 februarie, iar returul la 9 martie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns