Cupa României (f): Penicilina Iași s-a calificat în sferturile de finală

penicilina iasi volei feminin
penicilina iasi volei feminin
Penicilina Iasi in sezonul 2015/ 2016

Penicilina Iaşi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la volei feminin.

Într-un meci disputat într-o singură manșă, la Iași, Penicilina a învins pe CSU Medicina Târgu Mureş, cu scorul de 3-2 (25-22, 25-19, 16-25, 19-25, 17-15), la capătul a 125 de minute de joc.

Următoarea adversară a Penicilinei va fi Știința Bacău. Se știu și alte două sferturi, stabilite în urmă cu câteva săptămâni: SCM Piteşti – Alba Blaj și CSM Târgovişte – Unic Piatra Neamţ. Ultimul sfert de finală va fi stabilit după disputarea meciului CSM Lugoj – Dinamo. Câștigătoarea acestui meci va juca în sferturi contra formației CSM Bucureşti, direct calificată acolo.
Meciurile din sferturile de finală vor avea loc tur-retur, în 16 şi 23 noiembrie. Semfinalele sunt programate în 18 ianuarie şi 1 februarie 2017.

Finalele Cupei României vor avea loc în 30 aprilie 2017, într-o singură manșă.

Deţinătoarea Cupei României este CSM Târgovişte.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns