Cupa României (f): Primul meci al sezonului feminin se joacă vineri, la Galați

Belor Galati, echipa de volei

Se dă startul și în voleiul feminin din România. Vineri e programat primul meci din Cupa României 2018/ 2019.
Cu startul Diviziei A1 amânat până în weekend-ul viitor din cauza Campionatului Mondial feminin de volei din Japonia, acolo unde câteva jucătoare care vor evolua în România se află încă în cursă pentru titlul mondial, sezonul feminin de volei din țara noastră se deschide cu un meci din Cupa României.

Primul meci al noului sezon va avea loc vineri, la Galați, între echipa locală, Belor, și Penicilina Iași. Partida este programată de la ora 17.30. Învingătoarea acesteia va juca în sferturile de finală contra vicecampioanei, Volei Alba Blaj.

Belor Galati, echipa de volei
Belor Galati va juca primul meci al sezonului

Al doilea meci al acestei faze va avea loc pe 31 octombrie, la București, între Dinamo și Agroland Timișoara.

Doar aceste două partide vor avea loc în turul 1.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns