Cupa României (f): Primul tur începe marți, cu un meci. Celelalte două se joacă miercuri

CS Medgidia in atac

După ce s-au scurs două etape din campionatul Diviziei A1 la volei feminin, marți începe și Cupa României.
În competiție s-au înscris doar cluburi din prima ligă, adică 11 în total. Cum patru sunt calificate direct în sferturi (Volei Alba Blaj, CSM Târgoviște, Știința Bacău și CSM Lugoj), mai rămân 7 care să lupte în primul tur. ”U” Cluj a tras lozul câștigător și nu și-a găsit adversară în primul tur, așa că va juca și ea direct în sferturi, contra campioanei, Volei Alba Blaj.

Din celelalte trei partide, una se dispută azi, CS Medgidia – FC Argeș se dispută marți, de la ora 17.00. Celelalte două, Rapid – Dinamo (18.30) și CSO Voluntari – Belor Galați (14.00) se joacă miercuri.

Dacă se păstrează tradiția, partida de marți, dintre nou-promovate, va putea fi văzută pe pagina de Facebook a celor de la Medgidia, care și-au făcut un obicei ce sper să devină molipsitor la toate celelalte formații din voleiul românesc, de a transmite în direct meciurile.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.

CS Medgidia pentru sezonul 2019/ 2020 (FOTO: Facebook/ CS Medgidia)
CS Medgidia pentru sezonul 2019/ 2020 (FOTO: Facebook/ CS Medgidia)Cupa României (f), ediția 2019/ 2020

Etapa 1 (16 octombrie)

Marți, 15 octombrie

17.00: CS Medgidia – FC Argeș

Miercuri, 16 octombrie

14.00: CSO Voluntari – CSU Belor Galați

18.30: Rapid – Dinamo

Sferturi de finală (21 decembrie)

Știința Bacău – Medgidia/ FC Argeș

CITEȘTE ȘI:   Divizia A2 (f) - Seria Est: S-au stabilit meciurile din play-off. Rezultatele ultimei etape a sezonului regulat

Voluntari/ Galați – CSM Târgoviște

CSM Volei Alba Blaj – U Cluj

Rapid/ Dinamo – CSM LugojCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Divizia A2 (f) - Seria Vest: Trei echipe luptă pentru două locuri în ultima etapă a turneului semifinal. Rezultatele etapei a doua

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns