Cupa României (f): S-au stabilit semifinalele. Meciurile din Final Four vor începe vineri și vor fi televizate

stiinta bacau volei

Ultima competiție oficială a voleiului feminin autohton se va disputa vineri și sâmbătă, la Bacău. Este vorba de Final Four-ul Cupei României la volei feminin.
Stabilite astăzi, semifinalele Final Four-ului Cupei României se vor deschide, de la ora 17.30, cu meciul Știința Bacău – CSM București. Aceasta va fi prima ieșire în public a nou-încoronatei campioane a României.

De la ora 20.00 va avea loc partida Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște. Pentru formația din Blaj aceasta e ultima competiție de verificare înaintea Final Four-ului Ligii Campionilor care va avea loc în weekend-ul viitor la București.

Finala Cupei României va avea loc sâmbătă, de la ora 14.30.

Toate cele trei meciuri de la Bacău vor fi televizate în direct pe DigiSport. Sper ca în tribune să se afle și mulți voleibaliști, căci în aceste zile, tot la Bacău, se dispută și turneul final al campionatului masculin de minivolei. De aceea sper că cineva dintre organizatorii Cupei României să se fi gândit să îi anunțe pe antrenorii celor 8 echipe de posibilitatea de a vedea meciuri oficiale de cel mai înalt nivel.Final Four Cupa României (f)

Vineri, 27 aprilie

17.30 Știința Bacău – CSM București

20.00 Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște

Sâmbătă, 28 aprilie

14.30 FINALA

Toate meciurile vor fi televizate în direct pe DigiSport.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Cupa României (f): S-au stabilit semifinalele. Meciurile din Final Four vor începe vineri și vor fi televizate

Lasă un răspuns