Cupa României (f): Sâmbătă se joacă două dintre cele patru meciuri ale fazei 1

volei masculin scm pitesti
volei masculin scm pitesti
SCM Pitesti a promovat in acest sezon in Divizia A1

Cupa României la volei feminin debutează în acest sezon cu două partide din faza I. Meciurile se dispută sâmbătă.

Iniţial, erau programate în faza I patru partide, însă doar două se vor disputa sâmbătă. E vorba de SCM Piteşti – SCM U Craiova, care va începe la ora 18.00, şi de CSU Galaţi – Unic Piatra Neamţ, care va începe la ora 15.00.

Celelalte două partide din primul tur au fost amânate. Penicilina Iaşi – Medicina Târgu Mureş se va juca pe 24 octombrie, iar CSM Lugoj – Dinamo pe 3 noiembrie.

În această fază se dispută un singur meci, pe terenul primei echipe, învingătoarea calificându-se, evident, în faza a II-a, adică în sferturile de finală.

Cupa României (f) – Faza I

Sâmbătă, 8 octombrie

Ora 15.00: CSU Galaţi – Unic Piatra Neamţ

Ora 18.30: SCM Piteşti – SCM U Craiova

Luni, 24 octombrie

Penicilina Iaşi – Medicina Târgu Mureş

Joi, 3 noiembrie

CSM Lugoj – Dinamo

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns