Cupa României (f): Sezonul 2015 a început cu o victorie a formaţiei CSM Lugoj

cupa romaniei lugoj craiova volei
cupa romaniei lugoj craiova volei
CSM Lugoj e cu un pas in faza a II-a a Cupei Romaniei (foto: Facebook CSM Lugoj)

Prima partidă oficială a sezonului feminin de volei feminin a avut loc în această după-amiază, la Lugoj. Adversarele gazdelor au fost componentele formaţiei SCM U Craiova, iar meciul a contat pentru Cupa României.

În prima manşă a primul tur a Cupei României la volei feminin, CSM Lugoj a învins cu scorul de 3-0 (25-23, 25-21, 25-18) pe SCM U Craiova.

Cele două formaţii au început în următoarele formule, datele fiind luate de pe pagina de Facebook a clubului din Lugoj, una foarte bine actualizată: CSM Lugoj: Luminiţa Trombiţaş, Gabriela Bălae, Ionela Canea, Ivana Radonjic, Ramona Rus, Krista DeGeest. Libero: Ivana Milanovic
SCM U Craiova: Ramona Breban, Alina Gagea, Ioana Vodă, Adina Stanciu, Marina Cojocaru, Gabriela Dancu. Libero: Monica Foca.


Cum echipa din Craiova a acceptat să joace şi returul tot la Lugoj, manşa a doua va avea loc vineri, de la ora 17.00, în aceeaşi sală.

Celelalte meciuri din faza I a Cupei României la volei feminin vor avea loc pe 18 noiembrie (turul) şi 2 decembrie (returul).

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns