Cupa României (f): Sezonul a început cu stângul. Penicilina Iași nu s-a prezentat la meciul de la Galați

Belor Galati, echipa de volei

Primul meci al sezonului feminin de volei a fost o mascaradă. Penicilina Iași nu s-a prezentat la partida pe care urma să o joace la Galați, în primul tur al Cupei României.
De la ora 17.00 ar fi trebuit să se dispute meciul dintre Belor Galați și Penicilina Iași, din primul tur al Cupei României la volei feminin. Numai că la ora partidei, doar gălățencele erau la sală. Adversarele, deși ajunse în orașul de la malul Dunării, au decis să plece spre casă în dimineața meciului. Iată ce a declarat pentru Evenimentul de Iași antrenoarea gazdelor, Elena Berdilă: ”Aşa ceva n-am mai păţit în toată cariera mea! Penicilina a dormit joi noaptea la Galaţi, a luat micul dejun, dar a părăsit vineri dimineaţă hotelul, solicitând hrană rece. Nu ne-a anunţat nimeni că Penicilina Iaşi nu se va prezenta la meci. Am încercat noi să contactăm responsabilii echipei, dar toţi aveau telefoanele închise!”, a declarat tehnicianul gălățean.
Indiferent care ar fi motivele plecării ieșencelor din Galați – nu pricep de ce au mai cheltuit banii pe deplasare -, cert este că noul sezon feminin de volei a început cu stângul. Și sper să vină o vreme în care toți oamenii din sport, nu doar din volei, să înțeleagă că pentru a fi respectat e nevoie în primul rând să respecți și tu competiția, spectatorii, adversarii.

După această calificare fără luptă, Belor Galați va juca în sferturile de finală contra vicecampioanei, Alba Blaj.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns