Cupa României (f): Vineri se joacă semifinalele feminine

alba blaj csm targoviste volei
alba blaj csm targoviste volei
Alba Blaj a învins pe CSM Târgoviște in campionat

În acest weekend, polul voleiului românesc este Piatra Neamț, acolo unde se vor juca turneele finale ale Cupei României la masculin și feminin.

Fetele sunt cele care deschid balul. Vineri sunt programate semifinalele feminine, ambele meciuri urmând să fie transmise în direct de DigiSport.

Programul zilei e deschis de meciul Alba Blaj – CSM Târgoviște, o reeditare a finalei de anul trecut. Partida e programată de la ora 16.45.

Al doilea meci al zilei este cel dintre CSM București și Medicina Târgu Mureș. Pentru bucureștence acesta e primul meci oficial după victoria din Cupa Challenge și toată lumea este curioasă să vadă cum și-au revenit după euforia succesului. Partida dintre CSM și Medicina este programată de la ora 19.15.

Finala se va juca duminică, de la ora 12.00.


În ceea ce privește întrecerea masculină, aceasta programează semifinalele sâmbătă: ”U” Cluj – Explorări Baia Mare (ora 13.00) și Arcada Galați – Volei Municipal Zalău (ora 15.45).

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns