Cupa României (m): Volei Zalău şi Explorări Baia Mare joacă marţi prima manşă a semifinalei. Meciul e televizat

volei municipal zalau volei echipa
volei municipal zalau volei echipa
Echipa Volei Municipal Zalau pentru sezonul 2016/ 2017

Semifinalele Cupei României la volei masculin sunt deschise azi, marţi, de partida de la Zalău, care va fi transmis şi în direct la DigiSport.

Volei Municipal Zalău şi Explorări Baia Mare joacă azi, de la ora 18.00, contra formaţiei Explorări Baia Mare, în prima manşă a semifinalei Cupei României la volei masculin. Partida va fi în direct la DigiSport.

A doua semifinală va avea loc miercuri, la Craiova, între echipa locală şi Arcada Galaţi.

Meciurile retur au loc peste două săptămâni.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns