Cupa României (m): Azi s-au tras la sorţi semifinalele

volei explorari municipal zalau
volei explorari municipal zalau
Explorari Baia Mare si Volei Municipal Zalau ar putea juca in finala Cupei Romaniei (FOTO: Deak Laszlo)

Azi, la Cercul Militar Naţional, a avut loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României la volei masculin.

Conform tragerii la sorţi, semifinalele Cupei României la volei masculin vor avea loc după următorul program: ”U” Cluj – Explorări Baia Mare şi Arcada Galaţi – Volei Municipal Zalău. Partidele vor avea loc într-o singură mansă, pe 9 aprilie, în cadrul turneului Final Four care va avea loc la Piatra Neamţ.

Anul acesta, ambele turnee finale ale Cupei României – şi cel masculin şi cel feminin – vor avea loc la Piatra Neamţ, urmând ca finalele să aibă loc pe 10 aprilie, în cuplaj. Ceea ce este o idee foarte bună, după părerea mea.

AICI vedeţi şi care sunt semifinalele Cupei României la volei feminin. Meciurile vor avea loc pe 8 aprilie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Cupa României (m): Azi s-au tras la sorţi semifinalele

Lasă un răspuns