Cupa României (m): Dinamo – Explorări Baia Mare deschide, vineri, sezonul. Meciul va televizat

volei explorari baia mare echipa

Aşteptarea iubitorilor voleiului a luat sfârşit. Vineri va avea loc primul meci oficial din sezonul 2017/ 2018.
Dinamo şi Explorări Baia Mare vor juca, vineri, de la ora 18.00, în sala Dinamo, în faza I a Cupei României la volei masculin. Va fi o singură partidă, învingătoarea urmând să se califice în sferturile de finală, acolo unde va întâlni într-o dublă manşă pe Arcada Galaţi. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport 3.

Celelalte trei partide din faza I a Cupei României la volei masculin vor avea loc sâmbătă. Mai jos aveţi programul complet al acestei faze, dar şi al sferturilor de finală, acolo unde sunt calificate direct patru formaţii.


Cupa României (m)

Faza I

Vineri, 29 septembrie

Ora 18.00: Dinamo – Explorări Baia Mare (în direct la Digi Sport 3)

Sâmbătă, 30 septembrie

U Cluj – Unirea Dej

CSS 2 Baia Mare – Tricolorul Ploieşti

CSU Timişoara – CSM Bucureşti

Sferturi de finală (tur) – 15 noiembrie

Timişoara/ CSM Bucureşti – SCM U Craiova

Volei Municipal Zalău – U Cluj/ Unirea Dej

Arcada Galaţi – Dinamo/ Explorări Baia Mare

CSS 2 Baia Mare/ Tricolorul Ploieşti – Steaua

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns