Cupa României (m): Dinamo s-a calificat în sferturile de finală. Sâmbătă se dispută celelalte trei meciuri din primul tur

Dinamo explorari baia mare volei cupa romaniei

Dinamo a câștigat primul meci oficial disputat în sezonul 2017/ 2018 la volei masculin. Bucureștenii s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României.
În prima manșă a Cupei României la volei masculin, Dinamo a învins cu scorul de 3-1 pe Explorări Baia Mare. Cu acest succes a obținut și calificarea în sferturile de finală ale competiției, acolo unde va juca, în luna noiembrie, contra formației Arcada Galați.

Sâmbătă se joacă celelalte trei partide din primul tur al Cupei României. Este vorba de meciurile U Cluj – Unirea Dej, CSS 2 Baia Mare – Tricolorul Ploiești și CSU VT Timișoara – CSM București. V-aș spune și orele de începere, dar dacă nici măcar pe site-ul FRV nu există, înseamnă că nu sunt importante.


Cupa României (m)

Faza I

Vineri, 29 septembrie

Dinamo – Explorări Baia Mare 3-1 (25-18, 19-25, 28-26, 25-20)

Sâmbătă, 30 septembrie

U Cluj – Unirea Dej

CSS 2 Baia Mare – Tricolorul Ploieşti

CSU Timişoara – CSM Bucureşti

Sferturi de finală (tur) – 15 noiembrie

Timişoara/ CSM Bucureşti – SCM U Craiova

Volei Municipal Zalău – U Cluj/ Unirea Dej

Arcada Galaţi – Dinamo

CSS 2 Baia Mare/ Tricolorul Ploieşti – SteauaAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns