Cupa României (m): Dinamo – Steaua, meciul zilei de duminică, e în direct la DigiSport

Echipa de volei masculin Dinamo

Cupa României la volei masculin programează duminică și luni meciurile din sferturile de finală. Două dintre ele vor fi în direct la DigiSport.
Dinamo și Steaua se vor întâlni duminică, în sala Dinamo, de la ora 12.00, pentru un loc în Final Four-ul Cupei României la volei masculin. Meciul se anunță foarte interesant, nu doar pentru că ambele echipe au făcut transferuri în această perioadă intercompetițională, dar și pentru că anul acesta cele două formații par mult mai apropiate ca valoare față de anii trecuți. Din fericire, partida va fi în direct la DigiSport, așa că toată lumea va putea vedea la lucru cele două formații bucureștene.

Cel de-al doilea meci al zilei de duminică va avea loc la Dej, între Unirea și Volei Municipal Zalău. Și el se anunță spectaculos.

Runda sferturilor de finală se va încheia luni, la Dobroești, acolo unde CSM București și Arcada Galați se vor întâlni de la ora 18.00, într-o partidă care va fi televizată în direct de DigiSport.

În aceste sferturi de finală se dispută doar trei meciuri deoarece Explorări Baia Mare a ajuns direct în Final Four, pentru că a rămas fără adversară după retragerea din competiții a Tricolorului Ploiești.Cupa României 2018/ 2019 (m): Programul sferturilor de finală

Duminică, 20 ianuarie

12.00 Dinamo – Steaua – în direct la DigiSport

16.00 Unirea Dej – Volei Municipal Zalău

Luni, 21 ianuarie

18.00 CSM București – Arcada Galați – în direct la DigiSport

Explorări Baia Mare s-a calificat în Final Four

Turneul Final Four al Cupei României 2018/ 2019 va avea loc în perioada 11-12 mai

Cupa României 2018/ 2019 (m): Rezultatul meciurilor din optimi

Miercuri, 17 octombrie

VCM Piatra Neamț – Explorări Baia Mare 0-3 (17-25, 27-29, 21-25)

CSM Câmpia Turzii – Dinamo 0-3 (21-25, 17-25, 28-30)

Unirea Dej – ”U” Cluj 3-0 (25-16, 25-14, 25-20)

CSM București – SCM U Craiova 3-0 (25-23, 25-23, 25-17)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns