Cupa României (m): Explorări Baia Mare, Arcada Galați și CSM București, pași mari spre sferturi

csm bucuresti volei masculin cupa romaniei
csm bucuresti volei masculin cupa romaniei
CSM Bucuresti a castigat la Cluj

Explorări Baia Mare, Arcada Galaţi și CSM București au luat o opţiune serioasă pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin.

În primul tur al Cupei României la volei masculin, Arcada Galaţi a învins cu 3-0 (25-23, 25-13, 25-18) pe Tricolorul Ploieşti. Partida retur va avea loc sâmbătă. Învingătoarea dublei manşe va juca în sferturile de finală contra formaţiei SCM U Craiova.

Într-un alt meci, Explorări Baia Mare a învins cu scorul de 3-0 (25-16, 25-20, 25-14) pe Volei Club Caransebeş. Returul va avea loc sâmbătă. Învingătoarea acestei duble manşe va juca în sferturile de finală contra formaţiei Dinamo Bucureşti.
Singura victorie în deplasare a fost cea obținută de CSM București, care a învins cu 3-1 (25-21, 23-25, 25-23, 25-21), la Cluj, pe Universitatea. Returul va avea loc sâmbătă, la București. Câștigătoarea dublei manșe o va avea ca adversară în sferturile de finală pe Tomis Constanța.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns