Cupa României (m): Explorări Baia Mare s-a calificat în finală

explorari baia mare volei masculin
explorari baia mare volei masculin
Explorari Baia Mare (FOTO: Deak Laszlo)

Explorări Baia Mare este prima finalistă a Cupei României la volei masculin.

Prima semifinală din cadrul turneului final al Cupei României la volei masculin s-a încheiat cu victoria formației Explorări Baia Mare. Băimărenii au învins cu scorul de 3-1 (25-18, 25-13, 21-25, 25-14) în fața formației Universitatea Cluj.

În finala programată duminică, tot la Piatra Neamț, Explorări Baia Mare va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Arcada Galați și Volei Municipal Zalău.

În finala Cupei României la volei feminin se vor întâlni, tot duminică, la Piatra Neamț, CSM Târgoviște și CSM București.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Cupa României (m): Explorări Baia Mare s-a calificat în finală

Lasă un răspuns